Szeged Fotós

Aki a fényképezőgép mögött van

Budai János vagyok, a Good Vibes Photostudio Szeged fotósa. A fotózás 2010 óta az életem része. A kreatív hobbi lassacskán szakmává formálódott, és végigkísérte külföldön töltött éveimet is.
Spanyolországi karrierem alatt leginkább a tengerparti, természetbeli fotózások jellemezték a munkámat. Megannyi családdal, kisgyermekkel, párral találtuk meg azt a közös hangot, ami önfeledt hangulatú fotózásokat eredményezett.
Spanyolország mellett Londonban is dolgozhattam fotósként, ahol az üzleti- és portréfotózásban is kipróbálhattam magam.
Bár sok helyen jártam, és sokféle képet készítettem már, személyes célom a folyamatos megújulás. Éppen ezért a mai napig továbbképzem magam, és szeretek új technikák kipróbálni.Szegedi fotóstúdiómban várlak titeket, hogy örök emlékké varázsoljuk a számotokra fontos pillanatokat. Szívesen vállalok szabadtéri fotózást is, hiszen a legfelszabadultabb képek gyakran kültéren készülnek.

Amiben jártas vagyok

  • Az utóbbi években sok esküvői fotózáson jártam. Számos esküvőt örökítettem meg, és mindig is lenyűgözött a nagy napok különlegessége és a szerelmes párok boldogsága. Az esküvői fotózás során arra törekszem, hogy minden fontos pillanatot megörökítsek, és visszaadjam az esemény varázsát, hangulatát a képeken keresztül.
  • Emellett szívesen foglalkozom kismama fotózással is. Ez egy olyan terület, ahol az anyaság csodáját és a várakozás izgalmát szeretném átadni a képek formájában. A kismamák gyönyörű és különleges időszakot élnek át, és az ő boldogságukat szeretném megörökíteni egyedi és érzelmekkel teli fotókon.
  • Üzleti portré fotózásban is jártas vagyok. Tudom, hogy az első benyomás milyen fontos az üzleti világban, és egy jól elkészített portré fotó segíthet abban, hogy kiemelkedj a tömegből és hiteles képet mutass magadról.
  • Mindezek mellett szabadtéri fotózásokat is végzek. A természetben található varázslatos környezet és a természetes fény lehetőséget ad arra, hogy autentikus és lenyűgöző képeket készítsek.
  • Az elmúlt évek során számos stúdiófotózást végeztem, és imádom ezt a műfajt is. A stúdióban minden a részletekről szól. Az ellenfények, a megvilágítás és a háttér kreatív felhasználása lehetővé teszi, hogy létrehozzam a képek hangulatát és vizuális hatását.
  • Rendszeresen foglalkozom karácsonyi fotózással is. A karácsony az az időszak, amikor a családok összegyűlnek, és a szeretet és az öröm hangulata áthatja a levegőt. Az egyedi karácsonyi dekorációk és a meghitt hangulat lehetőséget nyújtanak arra, hogy olyan képeket készítsek, amelyek visszaadják az ünnep varázsát és az öröm pillanatait.

Bármilyen típusú fotózással is foglalkozzak, az elkötelezettségem és a részletekre való odafigyelésem mindig azonos marad. Az a célom, hogy emlékezetessé tegyem a pillanatokat és olyan képeket hozzak létre, amelyek érzelmeket váltanak ki és örökre megmaradnak.

Szívesen elkészítem életed legjobb fotóit Rólad is. Írj nekem, és maximum 48 órán belül felveszem veled a kapcsolatot, hogy egyeztessük a részleteket.

13 + 8 =