A fotóstúdió bérlés egy fantasztikus lehetőség minden fotós számára. Ez a szolgáltatás igazán ideális választás, ha egy professzionális és inspiráló környezetben szeretnél dolgozni, ahol a kreativitásod szabadon kibontakoztathatod.

Fotóstúdióm egy olyan hely, ahol az ötleteid valósággá válhatnak. Bármilyen célod is legyen, legyen az portréfotózás, termékfotózás vagy akár divatfotózás, nálam minden adott ahhoz, hogy a képeid kifogástalanok legyenek. A stúdió berendezése modern és magas színvonalú, amely támogatja, hogy a lehető legjobb eredményt érhesd el.

A Good Vibes Photostudio Szeged belvárosában helyezkedik el, könnyen megközelíthető helyen. A stúdió stílusa kifinomult és letisztult, többféle berendezést tudok biztosítani. 

Függetlenül attól, hogy profi fotós vagy, vagy kezdő, fotóstúdióm rendelkezésedre áll. 

Ha szeretnél többet megtudni rólam, vagy szeretnél időpontot foglalni a fotóstúdió bérlésére, ne habozz, vedd fel velem a kapcsolatot! 

A fotóstúdió bérlés előnyei

  • Nem jár fix költségekkel

A saját fotóstúdió fenntartása komoly anyagi költségekkel jár. Havi fix kiadásokat jelent, amelyeket akkor is ki kell fizetned, ha nem használod aktívan a stúdiót. Azonban a berendezett fotóstúdió bérlése esetén más a helyzet. Csak akkor kell fizetned, ha ténylegesen használod a stúdiót.

  • Rugalmas választási lehetőség

Nincs szükség arra, hogy véglegesen elkötelezd magad egy bizonyos méretű vagy felszereltségű fotóstúdió mellett. A bérelhető fotóstúdió lehetővé teszi, hogy minden fotózásnál más méretű, stílusú és felszereltségű stúdiót választhass. Ugyanez vonatkozik az elhelyezkedésre is. Nem kell mindig ugyanahhoz a helyhez ragaszkodnod, hanem mindig olyan stúdiót választhatsz, amely a konkrét fotózás szempontjából a legmegfelelőbb.

  • Nincs beruházás

A fotóműterem bérlése magába foglalja a technikai eszközök használatát is. Tehát nem kell saját eszközöket és kiegészítőket vásárolnod a fotózás során. Ez nemcsak anyagi terhet takarít meg, hanem időt és szakértelmet is, amelyek szintén szükségesek a megfelelő felszerelés kiválasztásához.

Fontos tudnivalók a Good Vibes szegedi fotóstúdió bérléséről

Stúdióbérlés díja: 

  • 1 óra: 8000 Ft
  • 2 vagy több órás bérlés esetén: 7000 Ft
  • Feláras bérlés (HSS vaku rendszer): + 4000 Ft/alkalom (2 db Godox AD600)
  • Papír hátterek (272 cm) használódás esetén: 3500 Ft/m

A bérleti díj számos fényformáló vakut és ledlámpát tartalmaz.

Tapasztalatom szerint a fotósok szívesen váltanak velem pár szót a bérléssel kapcsolatban, hogy átbeszéljük milyen fényformálókkal és kiegészítőkkel készítsem elő a stúdiót. Erre természetesen bármikor lehetőség van!

Stúdiórend és tisztaság

A fotóstúdió rendjének és tisztaságának fenntartása rendkívül fontos, hogy zavartalan és produktív munkakörnyezetet biztosíthassak. Éppen ezért a stúdió látogatása csak tiszta váltócipőben vagy cipő nélkül lehetséges!

Foglalási idő pontos betartása

A fotóstúdió bérlésekor fontos, hogy tartsd be a foglalási időpontot és pontosan érkezz a megbeszélt időben.